دانشكده دندانپزشکی
br ENGLISH
تاریخ: 1400/06/22 تعداد بازدید: 28
جلسه کمیته اعتبار بخشی دانشکده دندانپزشکی ساری

جلسه‌ای در تاریخ1400/02/20 با حضور اعضای کمیته اعتبار بخشی در دفتر معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.

دبیر کمیته و معاون آموزشی دانشکده نسبت به تاثیر برنامه آموزشی دانشکده برای ورودی های مختلف طبق کوریکولوم مصوبی وزارت و اضافه کردن برخی از دروس اختیاری مباحث خود را ارائه نمودند و بعد از بحث و تبادل نظر و ارزیابی پیشنهادات همه اعضا و کارشناسان محترم، موارد ذیل مورد تصویب قرار گرفت:

1-برنامه آموزشی دانشکده نهایتا با پنج درصد انحراف از برنامه اصلی وزارتی برای هر نیمسال قابلیت اجرا دارد.

2- دروس اختیاری لیزر و ایمپلنت در جهت بروز بودن علمی دانشجویان، در نیمسال 1401 و برای دانشجویان ورودی 96 و95 ارائه خواهد شد.

3-در راستای تحقق اهداف فراگیری نکات سلامت جامعه محور برای دانشجویان مقرر گردید، اعضای محترم بخش‌های بیماری های دهان و کودکان ، از این پس دروس دندانپزشکی سلامت محور و جامعه نگر را برعهده گرفته و نسبت به الویت های پیشگیری و ارتقاء سلامت جامعه اقدامات لازم ازنیم سال آینده توسط این کارگروه یا کمیته به سرپرستی جناب آقای دکتر کوچک صورت گیرد.

4-برای ارائه واحدهای عملی دندانپزشکی سلامت محور و جامعه نگر پس از اجرای واکسیناسیون کامل، مطابق با تصمیمات کارگروه مشخص شده در بند سه جهت دانشجویان ترم های 11و 12 تصمیم گیری خواهد شد.

5-با توجه به تاکیدات مدیر محترم EDO دانشکده از همه مدیران گروه درخواست شود تا پایان خرداد ماه ارزیابی درونی گروه های آموزشی را به معاونت آموزشی دانشکده تحویل نمایند.

جلسه کمیته اعتبار بخشی دانشکده دندانپزشکی ساری